El passacarrers de la Patum infantil canvia de recorregut: començarà des del local de joves en lloc del pavelló

Canvis importants en el passacarrers de la Patum infantil. Aquest any les comparses no arrencaran des del pavelló poliesportiu, sinó que ho faran des del local de joves de Berga, situat al carrer Mossèn Espelt. L’Ajuntament ha cedit l’espai a l’organització de la Patum infantil per tal que s’hi puguin deixar les comparses, la nit abans de la festa.

Des d’allà, les comparses es dirigiran cap a l’hospital, on faran el primer salt complert de la jornada. Hi ballaran totes les colles, excepte els plens. Després s’endinsaran al barri vell fins a arribar a la plaça de Sant Joan, on faran el segon salt complert del matí. De la plaça de Sant Joan fins a la plaça de Sant Pere es pujarà al ritme de la música dels tirabols i amb les guites amb els fuets encesos.

Consulta el recorregut sencer

El calendari

La Patum infantil també ha fet públiques les dates programades d’aquest any. Des d’aquest dilluns i fins el 22 de març, queden obertes les inscripcions online per poder formar part d’alguna de les comparses. Les inscripcions es poden fer AQUÍ. Les inscripcions també es podran fer de manera presencial el 28 de març, al local dels castellers.

calendari-patum-infantil-2020

Del 30 de març al 4 d’abril es podrà entregar la documentació necessària a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, és a dir, als baixos de l’Ajntament. El 18 d’abril hi haurà un curset de foc, al Cine Catalunya. El 4 de juny hi haurà l’assaig general a la residència de Les Germanetes i l’endemà, dia 5, es farà la Patum de les Andròmines (pendent de confirmació).

La següent cita ja serà el dia gran de la festa: divendres 12 de juny, amb el passacarrers farcit de novetats i els salts de Patum a plaça.

X