Jovent Republicà del Berguedà inicia una xarxa de voluntaris per fer els encàrrecs de les persones grans

Segueixen les accions de prevenció del coronavirus al Berguedà. Aquest divendres al matí el Jovent Republicà del Berguedà, amb el suport d’Esquerra Republicana de Catalunya a Berga, ha iniciat una xarxa de voluntariat amb la finalitat d’ajudar les persones grans amb la compra i altres encàrrecs.

L’objectiu de l’acció és evitar que la gent gran surti de casa, ja que es considera que és el col·lectiu de la societat que presenta un factor de risc de contagi pel coronavirus més alt. La iniciativa ha sorgit de les Joventuts del partit a Mataró, però altres ciutats i pobles ja s’hi han sumat.

El Jovent recalca que el risc a Berga i comarca encara és lleu però asseguren que “més val prevenir que curar”. Per adreçar-se els voluntaris, la gent que ho necessiti pot trucar al telèfon 692.802.115.

Tot i que la idea surt del Jovent Republicà, fonts del partit han recalcat que “tothom que vulgui sumar-se a la xarxa de solidaritat serà benvingut”. En aquesta línia, els impulsors de la campanya a la comarca consideren que “aquesta crisi sanitària va més enllà de partits i entre tots hem d’ajudar aquelles persones que tenen mes risc”.

X