Cap positiu de coronavirus al Berguedà, però sí persones ingressades preventivament a l’hospital

De moment, no hi ha cap cas positiu de coronavirus al Berguedà. Així ho ha aclarit l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, a l’Aquí Berguedà. Venturós ha reconegut que hi ha persones ingressades a l’hospital de manera preventiva seguint el protocol del coronavirus, però fins al moment cap d’elles ha donat positiu en la prova del virus o no se’n coneixen encara els resultats.

Amb tot, Venturós ha recalcat que el confinament és necessari per “evitar que el virus es propagui” i ha enviat un missatge de calma i responsabilitat: “És vital que la població segueixi les recomanacions de les autoritats sanitàries, malgrat que a dia d’avui no hi hagi casos a la comarca”.

De moment, l’Ajuntament de Berga, com totes les administracions berguedanes, ha decretat serveis mínims amb l’objectiu de reduir la mobilitat dels ciutadans i oferir els serveis indispensables per a la vida diària.

En les últimes hores s’han conegut els primers casos positius al Bages i fins i tot a Solsona, on l’alcalde va anunciar aquest dilluns que se n’hi havia detectat un. Val a dir, però, que és probable que hi hagi portadors del virus entre la població del Berguedà i que, per tant, l’alerta preventiva es manté ferma i intacta.

X