El Consell demana que es netegi la nansa i la tapa dels cubells del porta a porta abans i després de treure’ls al carrer

El Consell Comarcal del Berguedà demana que s’extremin les precaucions a l’hora de deixar els cubells a la via pública perquè es faci la recollida porta a porta. L’ens recomana mantenir la màxima higiene en els cubells abans i després de treure’ls al carrer. En aquest sentit, recalquen que es pot desinfectar la nansa i la tapa rentant-les amb aigua i sabó i, si se’n disposa, amb líquid desinfectant.

Rentant els cubells es protegeix tant la gent que és a casa com el personal que fa la recollida porta a porta. I, així, també s’ajuda a minimitzar la propagació del virus. Les persones que recullen els residus van equipades amb guants i mascareta. Tot i això, es recomana netejar el cubell i treure’l amb guants o amb un mocador de paper, per evitar el contacte directe.

El Consell Comarcal ha aprofitat el comunicat per fer arribar un agraïment especial al servei de la recollida al Berguedà per la tasca que està fent en aquests moments complicats.

covid-19-PaP-cubells