L’Està Passant de TV3 torna a fixar-se en el Berguedà: ara, en la barana instal·lada a la Font de l’Adou

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

L’Està Passant de TV3 torna a fixar-se en el Berguedà: ara, en la barana instal·lada a la Font de l’Adou

En Peyu ha tornat a portar les notícies del Berguedà a l’Està Passant de TV3. L’humorista ha recuperat la notícia publicada per l’Aquí Berguedà a principis de març sobre la barana instal·lada a la Font de l’Adou.

El Grup de Defensa de la Natura hi denunciava que la barana era “totalment innecessària”, i el titular de la notícia va cridar l’atenció d’en Peyu.

Si tens problemes per visualitzar el vídeo, fes clic AQUÍ (el comentari sobre la notícia del Berguedà és al minut 22:40)[/vc_column_text][vc_column_text]

[addtoany]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_raw_html]JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuY2NtYS5jYXQlMkZ2aWRlbyUyRmVtYmVkJTJGNjAzNTYxNCUyRiUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUyMHNjcm9sbGluZyUzRCUyMm5vJTIyJTIwZnJhbWVib3JkZXIlM0QlMjIwJTIyJTIwd2lkdGglM0QlMjIxMDAwcHglMjIlMjBoZWlnaHQlM0QlMjI1NDBweCUyMiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

X