Transport

Un 94% menys de trànsit al Túnel del Cadí que un dissabte normal

Un 94% menys de trànsit al Túnel del Cadí que un dissabte normal
El control al Túnel del Cadí. SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT

L’estat d’alarma també es reflecteix a les carreteres, i sense excepcions. Tot i això, per assegurar-se’n, els Mossos han desplegat aquest cap de setmana una xarxa de controls policials a les vies més transitades del país per comprovar que només agafa el cotxe qui està autoritzat a fer-ho.

El Túnel del Cadí és un d’aquests punts, i les dades d’aquest dissabte al matí parlen per si soles. Segons dades del Servei Català de Trànsit, fins a les 12h, han passat pel túnel un 97,5% de cotxes menys que un dissabte habitual, en sentit Barcelona, i un 90,5% menys, en sentit Puigcerdà.

Tal com ja va informar divendres l’Aquí Berguedà, els Mossos d’Esquadra han muntat un control policial al peatge del túnel durant tot el cap de setmana. Hi eren divendres a la tarda, hi han tornat aquest dissabte al matí i remataran la feina diumenge al matí.

L’objectiu és evitar que es produeixin els desplaçaments cap a segones residències que hi va haver el cap de setmana passat. Per apaivagar-los, els Mossos amenacen amb multes que van des dels 100 euros fins a més de 30.000€.

control policial Mossos d'Esquadra Servei Català de Trànsit Túnel del Cadí

Estic amb tu

Comentaris