La CovidRun-Berguedà mou més de 3.500 persones i recapta més de 33.600 euros per a l’hospital Sant Bernabé

El Berguedà ha viscut aquest diumenge una de les jornades més solidàries de la seva història. La CovidRun-Berguedà ha atret més de 3.550 persones i ha recaptat més de 33.600 euros, segons dades de les 20.20h. La iniciativa pretenia recaptar diners per comprar material per a l’hospital Sant Bernabé en plena crisi sanitària provocada pel coronavirus. La recaptació i la possibilitat d’inscriure’s a la jornada no es tancarà fins a les 23.59h d’aquest diumenge, 12 d’abril. Es pot fer, AQUÍ.

Durant tot el dia s’han organitzat una quinzena d’activitats dirigides a través de perfils d’Instagram i s’han proposat una dotzena d’activitats més per propiciar l’esport domèstic. Es tracta d’una iniciativa impulsada pel JAB, el Club Esquí Berguedà, el CQUIE i Mou-te Alt Berguedà que ha acabat comptat amb la col·laboració de gairebé tots els clubs i entitats de la comarca.

L’Aquí Berguedà ha recollit algunes imatges i vídeos que els participants de la jornada han penjat a Twitter: