Nova campanya de Berga Comercial: comprar vals des de casa amb descomptes per gastar després del confinament

Comprar 100 euros permetrà gastar-ne 110 després del confinament. Berga Comercial ha posat en marxa una campanya per incentivar la compara en comerços que, en aquests moments, estan tancats per culpa del confinament. L’associació ofereix la possibilitat de comprar vals de descompte que comptaran amb un 10% de descompte addicional per gastar quan les botigues puguin tornar a obrir.

Berga Comercial posarà recursos propis per tal que aquests incentius facin més atractiu comprar al comerç de proximitat. El funcionament és simple:

  1. El client entra al web bergacomercial.cat.
  2. Entrar a l’apartat ‘Faig Berga des del sofà!’ i comprar els vals que vulgui per l’import que esculli. Cada val és de 10 euros i cada client en pot comprar tants com vulgui i els podrà gastar en una sola compra o en tantes com vulgui.
  3. Després de comprar-los a través del web, el client rebrà un SMS o correu electrònic per poder accedir a la plataforma de pagament online. El pagament s’ha de fer amb targeta de crèdit.
  4. Al cap d’uns dies, el client rebrà a casa els vals de compra personalitzats, amb el seu nom. Cada val incorporarà el 10% de descompte addicional, de manera que cada val -que valia 10 euros- permetrà gastar-ne 11, passat el confinament.
  5. Per utilitzar el val, el client només haurà de presentar-lo a les botigues adherides a la campanya (apareixeran en un llistat facilitat al client). Per fer la compra s’haurà de presentar el DNI.

Berga Comercial destinarà 3.000 euros en aquests descomptes. La promoció serà fins exhaurir el pressupost. Els 3.000 euros en descomptes suposaran un impacte econòmic de 30.000 euros cap al comerç de proximitat.

Els vals no es podran descanviar per diners, només per gènere. Tampoc es podrà tornar canvi. El client els podrà fer efectius a partir del final del confinament i la data límit per utilitzar-los serà el 15 de juliol. Amb tot, Berga Comercial es reserva el dret d’ampliar el termini i la dotació econòmica.

X