L’hospital de Berga ha donat set altes en les últimes hores i no ha patit cap defunció

L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha donat set altes en les últimes hores: 5 a professionals i 2 a pacients que estaven ingressats. Fins ara el centre ha donat a l’alta a 81 persones ingressades des de l’inici del brot i ha vist com es recuperaven 32 dels 60 treballadors contagiats.

L’hospital no ha patit cap defunció nova i té ara mateix 43 pacients ingressats per COVID-19, un més que fa 24 hores. Des del 7 d’abril, la xifra d’ingressats s’ha mantingut més o menys estable entre els 45 i els 40 pacients. Malgrat que s’han anat donant altes, l’hospital també ha anat registrant nous ingressos que han estabilitzat la xifra.

A banda, les dades que el centre proporciona diàriament només es refereixen als pacients ingressats, les defuncions, altes donades durant les últimes hores i els professionals contagiats. A l’hora de comptabilitzar el total de casos hi intervenen altres variables, com ara els trasllats.

X