Vuitè dia sense defuncions a causa de Covid-19 a l’hospital de Berga

L’hospital de Berga encadena vuit dies sense defuncions a causa de Covid-19. Fins ara, i des de l’inici de la pandèmia, no s’havia aconseguit encadenar tantes jornades consecutives sense víctimes mortals del virus.

A data d’avui, hi ha 17 pacients ingressats amb diagnòstic de Covid-19, un menys que ahir, ja que s’ha donat una alta. D’aquests 17, 6 continuen havent donat positiu a l’última prova que se’ls ha fet. Entre els altres 11, hi ha persones que s’han negativitzat però requereixen seguir ingressats i d’altres persones que estan pendents del resultat de la prova.

Pel que fa als professionals, nou dia sense contagis. No se’n produeixen de nous des del 21 d’abril. Pràcticament tot el personal que s’ha contagiat ha pogut tornar a la feina, tot i que en alguns casos ha estat impossible, ja que la recuperació s’allargarà un temps.

X