Les gangues de Berga es replantegen a causa del mal temps

Bergacomercial ha decidit posposar les gangues a l’exterior previstes per aquest cap de setmana per les adverses previsions meteorològiques. Les gangues, això sí, es mantindran a l’interior dels establiments, i també està previst, sempre i quan les condicions meteorològiques ho permetin, que de cara al cap de setmana del 4 i 5 de setembre s’exposin les parades al carrer.

En el cas de que es treguin parades a l’exterior, Bergacomercial assegura que ha recomanat als seus associats en quines condicions s’ha de realitzar. Els productes han d’estar ben plegats i ordenats, i està prohibit fer piles on el client hagi de remanar-los per veure’ls. D’altra banda, sempre hi haurà una persona fora de l’establiment vigilant i controlant que tothom que vulgui tocar quelcom de la paradeta faci ús de gel hidroalcohòlic i de guants.