El transport públic del Berguedà recupera els horaris habituals a partir de dilluns que ve

L’oferta de línies del transport públic del Berguedà recupera la normalitat dilluns vinent, dia 14 de setembre. La freqüència de viatges es va reduir severament quan va esclatar la pandèmia i fins ara no s’ha pogut reprendre el ritme d’abans del març. A banda, s’aprofita l’inici del curs escolar per recuperar aquelles expedicions que connecten diàriament el Berguedà amb les universitats UAB, UB i UVic.

La desescalada ha fet que s’hagin recuperat horaris i línies fins al 65% de la oferta habitual. Aquest 65% passarà al 100% dilluns i, a banda, permeten que els busos es puguin ocupar totalment. Això sí, l’ús de la mascareta per part de tots els ocupants del vehicle seguirà sent obligatori per minimitzar el risc de contagi.

Un altre canvi que s’aplicarà dilluns vinent és l’avançament de 15 minuts de l’expedició que surt des de La Pobla de Lillet, ressegueix alguns municipis de l’Alt Berguedà fins a arribar a Berga i enllaçar amb el Bages. A partir d’ara l’autobús sortirà a les 6.55h per, així, connectar millor amb la línia regular de Barcelona.

Consulta tots els horaris del transport públic al Berguedà a la secció d’autobusos de l’Aquí Berguedà

X