Plaques Solars Tecniber

Medi Ambient

El Grup de Defensa de la Natura denuncia que l’estació d’esquí de la Masella abandona deixalles al Cadí Moixeró

El Grup de Defensa de la Natura denuncia que l’estació d’esquí de la Masella abandona deixalles al Cadí Moixeró
Membres del Grup de Defensa de la Natura, desplegant les lones en mal estat de Masella que han trobat al mig del Parc Natural. CEDIDA

Nova denúncia del Grup de Defensa de la Natura al Berguedà. Membres de l’entitat ecologista han recollit unes deixalles que van trobar a la Pleta dels Xais, una zona del Parc Natural del Cadí Moixeró. Les deixalles són de l’estació d’esquí de la Masella: són lones en mal estat amb el logo de l’estació.

El Grup de Defensa adverteix que no tornarà a recollir-les mai més: “No pretenem ser els seus escombriaires, sinó donar visibilitat a aquesta problemàtica i que no es torni a repetir”. Ho consideren “una autèntica vergonya” i asseguren que el que apareix a les fotos és només “una mostra de tot l’inventari de deixalles” que van trobar-hi.

Els ecologistes titlla els responsables de l’estació d’“irresponsables” i els etziba un missatge contundent: “Si sou bons per obrir les pistes d’esquí, també heu de ser-ho per assumir-ne les conseqüències”.

Grup de Defensa de la Natura Grup de Defensa de la Natura al Berguedà La Masella Parc Natural del Cadí Moixeró

Comentaris