Les obres de modernització del Polígon de La Valldan comportaran talls d’aigua a partir de divendres

Les obres de modernització del polígon de la Valldan provocaran talls d’aigua a partir de divendres a la zona. El primer serà aquest divendres, 20 de novembre, però n’hi haurà diversos fins el 9 de desembre. Són aquests:

  • Divendres, 20 de novembre (7:00 – 15:00 h), per sota del carrer Bernat Sala.
  • Divendres, 27 de novembre (7:00 – 19:00 h), del carrer Bernat Sala en amunt.
  • Dimecres, 2 de desembre (7:00 – 19:00 h), per sota del carrer Bernat Sala.
  • Divendres, 4 de desembre (7:00 – 19:00 h), del carrer Bernat Sala en amunt, llevat d’alguns trams dels camins de Can Ballús i de Sant Bartomeu.
  • Dimecres, 9 de desembre (7:00 – 15:00 h), a les cases situades a l’est del polígon com ara Cal Marmi, Cal Ribera o Cal Catafal.

Són estimacions i l’Ajuntament confia poder restablir el servei abans de l’hora límit prevista.

L’Ajuntament va iniciar les obres de modernització del polígon fa un mes i mig, a principis d’octubre. Consisteixen en una sèrie d’actuacions que suposaran una millora important de les infraestructures i els serveis del polígon i formen part del projecte que va obtenir una subvenció d’1 milió d’euros de la Diputació de Barcelona.

Les obres “avancen a bon ritme”, segons diu l’Ajuntament en un comunicat, i tenen per objectiu la reurbanització d’uns 500 metres del carrer de Garreta, el vial principal de pujada del Polígon, així com d’uns 250 metres del carrer dels Germans Farguell. Les actuacions preveuen la renovació completa del paviment, les voreres, l’aparcament, l’enjardinament i l’arbrat. També es farà la canalització del tub de fibra òptica i s’adequarà un vial per a vianants i bicicletes paral·lel al camí de Garreta. La reurbanització del Camí de Can Ballús, completada la primavera passada, ja formava part del projecte.

Les obres també inclouen la instal·lació d’un nou panell informatiu, el desplegament de la xarxa d’aigua calenta a 80 ºC des de la central de biomassa i la sectorització de la xarxa d’aigua potable del polígon. És precisament aquesta última acció la que propiciarà els talls d’aigua fins a mig desembre.

X