Salut, Puig-reig

El cribratge massiu a Puig-reig permet fer 596 tests ràpids en un sol dia i detecta dos positius

El cribratge massiu a Puig-reig permet fer 596 tests ràpids en un sol dia i detecta dos positius
Moment del cribratge massiu a Puig-reig. AJ PUIG-REIG

Superada una nova jornada de cribratge massiu al Berguedà. Durant tot aquest dijous se n’han fet al pavelló vell de Puig-reig, després de dos dies a Berga. A Puig-reig es van poder fer 596 proves (tests ràpids) i només es van detectar dos positius asimptomàtics.

L’Ajuntament de Puig-reig ha agraït al personal sanitari la feina feta per poder fer el cribratge. El consistori recorda que la situació segueix sent d’alt risc i demana a la ciutadania que no relaxi les mesures de prevenció.

Aquest divendres continuen els cribratges a Gironella. Es fan tests ràpids durant tot el dia, al casal de la gent gran.  L’horari és de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia i de les 3 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre.

ajuntament de puig-reig coronavirus COVID-19 cribratge cribratge massiu Departament de Salut

Comentaris