Nova jornada sense porta a porta a l’Alt Berguedà, Vilada i Avià: dilluns es recollirà l’orgànica i els envasos

El Consell Comarcal del Berguedà ha decidit suspendre la recollida porta a porta a l’Alt Berguedà, Vilada i Avià, també aquest diumenge. Tocava recollir els envasos, però es recolliran dilluns. El Consell ha informat que dilluns els camions recolliran l’orgànica (tal com ja estipula el calendari) i els envasos, que són les dues fraccions que aquest cap de setmana no s’han pogut recollir per culpa de la nevada.

Alguns municipis del nord de la comarca encara presenten complicacions pel que fa a la mobilitat com a conseqüència de la nevada. En alguns punts aquesta nit ha tornat a nevar i la maquinària treballa per restablir-hi la normalitat. Els municipis afectats pels canvis en la recollida porta a porta són Bagà, Sant Julià de Cerdanyola, Cercs, la Pobla de Lillet, Guardiola de Berguedà, Avià i Vilada.

El Consell ha demanat als ajuntaments que vetllin perquè els llocs de difícil accés estiguin nets quan hi arribin els camions. També els ha demanat que hi tirin sal per evitar glaçades. Els llocs que dilluns, quan es faci la recollida, no siguin accessibles, no es podran buidar els cubells.

X