Rentat de cara al camp de futbol i al pavelló de Gironella

Rentat de cara important al camp municipal de futbol de Gironella. L’Ajuntament està finalitzant les obres de millora al municipal amb la instal·lació de seients per al públic i proteccions per als jugadors. També s’ha reparat el parquet del pavelló poliesportiu.

Al camp de futbol s’hi ha instal·lat 200 seients a la zona de tribuna, sota la marquesina instal·lada l’any passat, 30 seients a la zona de les banquetes, i més de 100 metres d’espuma de protecció a les cantonades que envolten un dels laterals. També s’han renovat les trompetes de megafonia.

A finals d’any també es va fer una neteja general de tot el camp de futbol i les reixes de desguàs perimetral, i es va raspallar la gespa per redistribuir i descompactar el cautxú, així com eliminar els possibles sots per protegir el fil de la gespa i evitar que es trenqui, allargant-ne així la vida útil.

0311-proteccions-camp-futbol

Paral·lelament, al pavelló municipal, s’ha finalitzat la reparació del parquet, substituint un total de 250m2, s’han creat dos magatzems perquè les entitats esportives puguin desar-hi material, i s’ha pintat part del vestíbul.

Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que aquestes actuacions permetran millorar la qualitat de les instal·lacions esportives municipals i se sumen a les accions de millora que s’han fet els últimament, com ara la instal·lació d’una marquesina al camp de futbol municipal o la calefacció de gas al pavelló.

X