Reobert al trànsit el pont entre Guardiola i la Pobla de Lillet, tancat per obres des del març

Els cotxes poden tornar a circular pel pont de la B-402 que travessa per sobre el riu Llobregat i que connecta Guardiola de Berguedà i la Pobla de Lillet. El Departament de Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori va tancar-lo el març passat per dur-hi a terme obres de millora. Des d’aleshores els vehicles s’han desviat per la carretera vella.
El Departament de Territori ha invertit 430.000 euros en unes obres que, tot i la reobertura al trànsit, no s’acabaran fins a finals de juliol. S’hi ha fet obres a l’estructura. El pont és al quilòmetre 1,8 de la carretera i té una longitud de 130 metres, amb una amplada de 10 metres.
Ara, un cop completades les tasques de reparació estructural i fetes les proves corresponents, s’ha reobert el pont al trànsit. Les tasques que ara queden pendents consisteixen en operacions d’impermeabilització de les bigues del pont, que es poden dur a terme sense afectar a la circulació.