Torna Horrorland, però no a Cercs, sinó a Illa Fantasia

Hi haurà tercera edició d’Horrorland, però no serà al Berguedà, com les dues anteriors. El parc del terror obrirà portes el 15 d’octubre al parc aquàtic Illa Fantasia, entre Premià de Dalt i Vilassar de Dalt, a només 15 minuts de Barcelona. S’ha anunciat aquest dimecres al matí a través d’un vídeo promocional als comptes de les xarxes socials del parc del terror, mesos després de marxar dels peus de la central tèrmica de Cercs al·legant manca de suport de les institucions.


Horrorland va ser tota una sensació des del primer dia. Dues empreses capdavanteres del sector de l’oci del terror, Horror Box i la berguedana Insomnia Corporation, es van associar per crear el primer parc del terror del sud d’Europa. I des de la primera edició, no han parat d’omplir les seves vitrines de reconeixements d’arreu del món. Per aquesta experiència a Illa Fantasia, les bases del projecte són les mateixes, però Insomnia ha fet un pas al costat i l’empresa que ho promou és la barcelonina Horror Box, en solitari.
El parc assegura que oferirà unes atraccions totalment noves respecte a les que hi havia als peus de la central tèrmica de Cercs. Obriran durant onze dies a partir del 15 d’octubre, i prometen generar 170 llocs de feina directes.
La nova ubicació, diuen, neix amb l’objectiu d’esdevenir un referent internacional del món del terror, i asseguren que oferiran una oferta variada tot l’any. El parc del terror obrirà per Halloween, i es convertirà en un macrocomplex d’escape room la resta de mesos d’hivern, primavera i estiu. Així, el parc del terror Horrorland i l’aquàtic Illa Fantasia conviuran compartint instal·lacions durant els mesos de calor.
Les entrades per a l’edició de Halloween d’Horrorland ja es poden comprar al web del parc.

X