“Continuem al costat per accelerar tot el que calgui del Pacte per a la Reactivació Econòmica”

L’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà celebra que el ple del Consell Comarcal hagi aprovat per unanimitat, aquest dimecres, el Pacte per a la Reactivació Econòmica del Berguedà. L’acord també promet la modificació del pressupost del 2021 per incloure una partida d’almenys 100.000 euros per començar a desenvolupar les accions del Pacte.
La patronal recalca en un comunicat que l’objectiu és començar a treballar com més aviat millor. El president dels empresaris, Josep Maria Serarols, ha reiterat la satisfacció per l’aprovació, però ha insistit que ara cal posar fil a l’agulla: “Ho celebrem i continuarem estant al costat per treballar, actuar i accelerar tot el que calgui aquest pacte per executar-lo des d’avui mateix”.
Per a l’ACEB aquesta aprovació suposa la culminació de la primera part del full de ruta marcada per la VisióACEB, iniciat la passada tardor, que ara ha passat a convertir-se en aquest nou pacte comarcal conjunt publicoprivat. De fet, una de les premisses principals de la VisióACEB era que havia d’anar lligada a un consens de tots els colors polítics, i ara –transformant-ho en el Pacte per a la Reactivació- ho han aconseguit.
 
 

X