L’hospital de Berga torna a limitar les visites a una hora al dia per l’empitjorament de les dades

L’Hospital Sant Bernabé de Berga ha tornat a decretar restriccions pel que fa a l’accés al centre. A partir d’aquest dimarts, 13 de juliol, només s’acceptaran visites de 12.30 a 13.30 h. A més, la persona que vagi al centre de visita haurà de ser la mateixa durant almenys 7 dies.
Les noves restriccions són per culpa de l’empitjorament dels indicadors epidemiològics. Entre el 2 i el 8 de juny, es van detectar al Berguedà 112 casos positius de coronavirus, una xifra que no es registrava des de mitjans de gener.
L’hospital també ha recordat en un comunicat que, en els casos de consultes externes, l’usuari ha de venir a l’hospital sol, com fins ara, i només es permetrà un acompanyant en els casos marcats com a excepcions.

X