Detenen un home per nou robatoris a l’interior de vehicles a Berga

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 20 de juliol un home de 36 anys, veí de Berga, com a presumpte autor de nou delictes de robatori amb força a l’interior de vehicles. 

Els fets van tenir lloc entre els dies 2 i 16 de juliol a la capital berguedana, a la zona de l’església de Sant Francesc, a l’avinguda del Canal Industrial, i als voltants del barri de Santa Eulàlia.

Des de principis de juliol, s’estaven investigant diversos robatoris a l’interior de vehicles a la ciutat de Berga amb les mateixes característiques, fet que va determinar que eren perpetrats per la mateixa persona: trencava un dels vidres del vehicle i regirava  tot l’interior per sostreure objectes del seu interès.

La investigació va concloure el 20 de juliol amb la identificació i detenció a Berga del presumpte lladre. L’endemà es van localitzar al seu domicili alguns dels objectes sostrets en els robatoris que posteriorment van ser reconeguts per les víctimes.

El detingut va passar a disposició judicial el passat 21 de juliol.