Malestar a Borredà per la saturació del servei de la deixalleria mòbil

Fa mesos que usuaris del servei de deixalleria mòbil a Borredà s’han de tornar a endur els residus a casa. L’augment d’ocupació de les segones residències, sumat a l’incivisme i mal ús d’algunes empreses i particulars, fa que aquest servei resulti insuficient durant els mesos d’estiu.
La deixalleria mòbil del Consell Comarcal del Berguedà es desplaça a Borredà un cop al mes, en horari d’11 del matí a 6 de la tarda. Durant l’any, el servei funciona correctament. Però de juny a setembre “la deixalleria queda plena en 30 minuts, marxa i ja no torna”. El passat 30 de juliol, una llarga cua d’usuaris van haver de fer mitja volta i tornar a casa amb els seus residus, davant la impossibilitat de dipositar-los a la deixalleria mòbil.
Aquest fet ha provocat el malestar de moltes persones que, tot i intentar reciclar correctament, s’han de tornar a endur les deixalles a casa.