L’Ajuntament de Gironella fa créixer el pressupost del 2021 amb 400.000 euros més d’inversions

L’Ajuntament de Gironella va aprovar aquest dimarts una modificació de crèdits per invertir durant el 2021 uns 403.000 euros més dels previstos a principi d’any. Tal com va explicar l’Aquí Berguedà, la modificació permetrà comprar un nou pis per a la borsa d’habitatge social, que es destinarà a joves amb ganes d’emancipar-se o tornar a viure a Gironella.

La modificació del pressupost també farà possible comprar un vehicle ecològic per al servei d’obres municipal i les obres del nou espai de coworking de Viladomiu Nou, entre altres. Les noves inversions són possibles gràcies a subvencions de 232.000 i 170.000 euros que ha rebut l’Ajuntament en el decurs d’aquests primers mesos de 2021.

Nous passos per al punt de coworking de Viladomiu Nou

Un altre punt de l’ordre del dia del ple de dimarts va ser l’aprovació de les taxes de l’espai de coworking, que oscil·laran entre 10 € i 100 € amb quotes diàries, setmanals o mensuals, en funció de les hores d’ús de l’equipament. El regidor Lluís Vall va explicar al ple que hi podran treballar simultàniament fins a 8 persones emprenedores i que l’espai disposarà de dues sales de reunions completament equipades, un despatx  i una zona de descans per prendre el cafè.

X