Avià dedica una setmana sencera a la gent gran i homenatjarà 22 persones que han fet 80 anys

Serà del 27 al 3 d'octubre i arriba després d'un any, el 2020, en què es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia

Torna la Setmana d’Homenatge a la Gent Gran d’Avià. Serà del 27 al 3 d’octubre i arriba després d’un any, el 2020, en què es va haver de suspendre per culpa de la pandèmia. Aquest any es podrà fer, però haurà de ser seguint les mesures de contenció del coronavirus.

És la 32a edició de la setmana dedicada a la gent gran del poble. Durant set dies, Avià s’omplirà d’activitats com conferències, caminades, música, concursos esportius, cinema, teatre o actuacions de màgia. A més, com en cadascuna de les edicions anteriors, la Setmana d’Homenatge a la Gent Gran retrà honors a aquells avianesos que hagin fet 80 anys durant el 2021. A banda, com que l’edició de l’any passat es va suspendre, també s’homenatjarà els empadronats que van fer els anys el 2020. En total, se celebraran 22 vuitantens aniversaris.

L’acte dels aniversaris serà el 3 d’octubre, després del dinar de celebració a l’Ateneu. Serà la cloenda de la Setmana, que com sempre organitza el Casal de la Gent Gran, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Avià, la Coral Santa Maria d’Avià, el Grup de Geganters Solidaris, el Club Petanca d’Avià i Correnotes Band.

Les activitats programades en el marc de la XXXII Setmana d’Homenatge a la Gent Gran són obertes a la participació de tothom que ho desitgi. Ara bé, per culpa de les restriccions contra la Covid-19, cal realitzar una inscripció prèvia a l’Ajuntament d’Avià o al Casal de la Gent Gran. Els horaris per poder-ho fer son dimecres d’11 h a 13 h i la resta de la setmana de 17 h a 19 h.

Consulta tots els actes de la XXXII Setmana d’Homenatge a la Gent Gran d’Avià al Sortim, l’agenda cultural de l’Aquí Berguedà

X