Operació tornada amb 18 quilòmetres de cua a la C-16 al Berguedà

L'operació tornada del cap de setmana ha provocat cues de fins a 11 quilòmetres entre Bagà i la Nou i 7 més, entre Cercs i Berga

La C-16 al Berguedà s’ha convertit en una de les protagonistes d’un diumenge complicat a la xarxa viària catalana. L’operació tornada del cap de setmana ha provocat cues de fins a 11 quilòmetres entre Bagà i la Nou i 7 més, entre Cercs i Berga.

No han estat les úniques afectacions a les carreteres del país, ni de bon tros. A l’AP-7 hi ha hagut 10 quilòmetres de lentitud i aturades entre Banyeres i Vilafranca del Penedès. També hi ha hagut retencions de 5 quilòmetres entre Sant Celoni i Llinars del Vallès, i 3 quilòmetres de congestió al peatge de la Roca del Vallès, segons el Servei Català de Trànsit. A la C-17 s’hi han acumulat dos quilòmetres a Ripoll, en sentit sud. I també cal destacar un incendi en una nau al polígon de Castelldefels que ha obligat a tallar les sortides 46 i 47 de la C-32.