ERC obre al Berguedà el seu primer punt d’atenció ciutadana a la Catalunya central

L’últim divendres de mes la diputada al Parlament Alba Camps, la portaveu d’ERC al Senat, Mirella Cortès, i la diputada a la Diputació Mireia Besora es posen a disposició dels ciutadans

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) obrirà al Berguedà el seu primer punt d’atenció ciutadana a la Catalunya central. L’han batejat com a Oficina Parlamentària d’atenció ciutadana i s’estrenarà el 29 d’octubre. A partir d’aleshores, l’últim divendres de cada mes la diputada al Parlament Alba Camps, la portaveu d’ERC al Senat, Mirella Cortès, i la diputada a la Diputació de Barcelona Mireia Besora seran al local del partit republicà de la plaça de Sant Pere de Berga per resoldre dubtes i recollir preguntes de la ciutadania.

Segons ha explicat Alba Camps en roda de premsa, l’objectiu de l’Oficina Parlamentària és enfortir els canals de comunicació de la representació a la comarca amb la ciutadania i el teixit econòmic i social. Camps ha dit que l’Oficina Parlamentària vol esdevenir una eina en què no només es tractin propostes per al territori, sinó que arribin del territori amb l’aportació dels berguedans i berguedanes. Alhora, també volen convertir el servei en una eina per a la transparència, ja que no només servirà per recollir preguntes sinó també perquè la ciutadania pugui fiscalitzar la feina que ERC fa en les diferents institucions.

Matí de ruta, tarda de despatx

L’atenció al territori, que es farà cada últim divendres de mes, contempla dues franges diferenciades. D’una banda, la franja horària del matí anirà adreçada a les entitats, associacions, empreses, col·lectius, etc., i serà l’Oficina Parlamentària que es desplaçarà pel territori. A la tarda, en horari de 16 a 20 h, el servei s’obrirà a la ciutadania per oferir una atenció a títol individual en modalitat presencial o telemàtica.

L’espai físic on es rebran les visites serà el local que Esquerra Republicana disposa a Berga, ubicat a la Plaça Doctor Saló, 4, 1r. En el cas de les trobades telemàtiques, per concertar la cita, caldrà posar-se en contacte prèviament a través de l’adreça bergueda@esquerra.cat.

En els pròxims mesos, ERC té previst obrir noves oficines a la Catalunya central amb la idea que hi hagi una millor coordinació entre el territori. ERC és el segon partit que crea una Oficina Parlamentària al Berguedà: fa uns mesos ja en va fer una el PSC.

X