Proposta de botiga de mobles de disseny de Barcelona

Patrocinat

Fer servir mobles de disseny per decorar espais físics té grans avantatges. Per exemple, aporten singularitat a l’indret i un toc d’elegància. És per aquest motiu que escollir mobles de disseny és la teva millor opció.

T’ensenyem una empresa de Barcelona que ofereix una proposta fresca i moderna en mobles de disseny. Coneix els productes més destacats de Mobles 114 i quins projectes ha encapçalat a la capital catalana.

Botiga d’edició mobiliària contemporània a Barcelona

La tienda de muebles de diseño en barcelona Mobles 114 va néixer el 1973 amb una proposta innovadora en el sector del disseny de mobiliari. Creen mobles que ofereixen qualitat en els espais que ornamenten, amb dissenys moderns de tall contemporani. Gràcies al seu ferm propòsit de decoració atemporal i de dissenys d’autor, la botiga ha guanyat diferents premis nacionals de disseny.

Perdurabilitat, estètica i funcionalitat són tres punts bàsics de la proposta de Mobles 114. A més a més, aquesta botiga manté un compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient i la millora de la qualitat de vida dels seus usuaris. També aposta pel talent de dissenyadors amb punts de vista moderns, creatius i estètics.

Productes destacats de Mobles 114

Seients, taules, prestatges i altres complements decoratius són alguns dels productes destacats d’aquesta botiga de Barcelona. TRIA 2020 és un prestatge de tall clàssic amb toc contemporani. Està fabricada en acer combinat amb fusta, oferint a l’estructura resistència i caliu al disseny. A més a més, compta amb tancadors que permeten una obertura i tancament silenciós i còmode.

El catàleg Classics és una altra línia de mobles de disseny que mostra l’objectiu de la proposta de Mobles 114. Es tracta d’editar productes de dissenyadors reconeguts a tot el món que s’ha conservat al llarg dels anys. D’aquesta manera donen reconeixement i valor a la creativitat i els editen amb modernitat.

Per exemple, Jujol 1920 és la reedició d’una taula que es va crear durant el període 1920-1927. Pràctica i versàtil, són les característiques més destacades d’aquesta cadira decorativa i de disseny. Les seves formes permeten decorar qualsevol espai, amb un ambient elegant i sobri. Propostes com aquestes permeten reivindicar la feina de molts autors que tenen com a objectiu oferir una qualitat de vida òptima a qui fa servir els seus dissenys.

Mobles de disseny a projectes de Barcelona

Trobem diversos projectes encapçalats per Mobles 114 en diferents espais físics i públics de Barcelona. Un dels més destacats és la Biblioteca Ventura Gassol.

Aquesta biblioteca va ser decorada amb diferents mobles de disseny d’aquesta botiga de Barcelona. Alguns dels elements decoratius fet servir per ornamentar aquest indret són les cadires Grácia, fetes en fusta i contraxapat. Aquests seients són ergonòmics, oferint als seus usuaris comoditat durant llargs períodes d’ús.

Els materials càlids i sòlids que fan servir per fabricar els mobles de Mobles 114, fan que aquesta marca sigui de les més populars de Barcelona. La Biblioteca Ventura Gassol no va dubtar en apostar per l’adquisició de prestatges, sofàs i taules per complementar el disseny d’aquest recinte educatiu.

X