Mor un home de 34 anys en un accident a la C-16, a Cercs

Amb aquesta víctima, són 117 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya

El conductor d’un cotxe ha mort aquest dijous a la nit en sortir de la C-16, a l’altura de Cercs. Es tracta de C.L.C., un home de 34 anys i veí de Santa Coloma de Farners. Per causes que s’estan investigant, el seu cotxe va sortir de la via, va xocar contra una tanca i va col·lidir amb un altre turisme que circulava en el sentit contrari de la marxa. El conductor de l’altre turisme va resultar ferit menys greu i va ser traslladat a l’hospital de Berga.

El Servei Català de Trànsit va rebre l’avís de l’accident a les 20.38 h. L’accident es va produir al punt quilomètric 103 de la C-16, a tocar del nucli urbà de Cercs. Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La C-16 va quedar tallada fins a les 23.45 h de la nit, moment en què es va reobrir el trànsit.

X