Els Mountain Runners recullen 674 euros per a la Marató de TV3 amb la caminada i cursa nocturna a Queralt

674 euros que se’n van cap a la Marató de TV3 gràcies a una nova edició de la cursa i la caminada nocturna cap al santuari de Queralt. Com ja és tradició, l’han organitzat els Mountain Runners del Berguedà i tots els beneficis que s’han obtingut s’han destinat a la Marató.

L’esdeveniment, no competitiu i solidari, es tracta d’una cursa de 13,8 quilòmetres i 863 metres de desnivell i una caminada de 8,5 quilòmetres i 508 metres de desnivell. Tot plegat va ser dissabte, 18 de desembre, i es va complementar amb una cursa infantil a Berga, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Pere.

Els Mountain Runners valoren molt positivament la participació en l’edició d’enguany, ja que, malgrat l’empitjorament de les dades epidemiològiques i la por de la gent a sortir de casa, s’han pogut recaptar gairebé 700 euros per a la salut mental.