La Berga-Rasos-Berga, campionat d’Espanya de trail 2022

Serà el 7 de maig i reunirà els millors atletes de la disciplina de tot l'Estat

Instant de la BRB 2020. MARC ELIAS

La Berga-Rasos-Berga 2022 serà el campionat d’Espanya de trail running per Federacions Autònomes (FFAA). L’organització de la cursa ho ha anunciat en les últimes hores i ha afegit que, això, permetrà comptar amb una línia de sortida de luxe, amb els millors atletes de tot l’Estat. Tot plegat, es combinarà amb les curses de caràcter més popular.

La BRB tornarà a dir-se Memorial Xavi Batriu, en honor al membre del Club Esquí Berguedà (CEB) que va morir en una caiguda a tocar de la C-16, l’any 2020. Serà el 7 de maig i, amb aquesta, complirà 24 edicions. Com en l’últim any, l’organització serà a dues bandes, entre el CEB i el JAB, i en les pròximes setmanes s’obriran inscripcions.

https://twitter.com/BergaRasosBerga/status/1485334139385565190
X