Convoquen “una acció sorpresa” diumenge a la tarda a Berga i a Ripoll, a tocar de la C-16 i la C-17

La plataforma Stop JJOO convoquen una concentració a les 6 de la tarda a la plaça Gernika de Berga i una altra, a la mateixa hora, al Restaurant Villaura de Ripoll, a tocar de la C-17

Diumenge de concentracions al Berguedà i al Ripollès. La plataforma Stop JJOO ha anunciat en les últimes hores que prepara dues mobilitzacions paral·leles per aquest diumenge a la tarda. En concret, convoca la població a les 18 h a la plaça Gernika de Berga i al Restaurant Can Villaura de Ripoll.

La plataforma avança que la concentració vol reivindicar que “el Berguedà i el Ripollès no som comarques de segona” i per reclamar que la Generalitat ensenyi el projecte a totes dues comarques i les deixi votar a la consulta. Tot plegat, diu el cartell de la concentració, es traduirà en “una acció sorpresa” que no sembla difícil d’esbrinar.

La plaça Gernika de Berga és en una sortida de la ciutat, a cinquanta metres de la C-16. I el Restaurant Can Villaura de Ripoll és just al costat de la C-17, a l’altura de l’enllaç amb la C-26, és a dir, la carretera que permet arribar a la capital del Ripollès des de Vilada o Borredà. Diumenge a la tarda s’espera que totes dues carreteres, tant la C-17 com la C-16, baixin carregades de cotxes que tornen de les pistes d’esquí.

X