El berguedà Grau Franch repeteix victòria i amplia distància com a líder de la Copa Catalana de Trial de Nens

Continua intractable al capdavant de la Copa Catalana de Trial de Nens i ha repetit a Costantí la victòria que ja va aconseguir a Piera, en la cita inaugural del campionat

Líder incontestable. El berguedà Grau Franch continua intractable al capdavant de la Copa Catalana de Trial de Nens i ha repetit a Costantí la victòria que ja va aconseguir a Piera, en la cita inaugural del campionat. Ha sumat 25 punts en totes dues proves i ja en té 50, que són exactament 21 més que el segon classificat, Pau Giralt (29 pts), que va ser quart a Piera i ha fet tercer a Constantí.

En aquesta segona jornada, Franch ha tingut un rival que pràcticament no li ha donat marge per equivocar-se. El pilot del Berguedà ha completat el circuit amb només 5 peus i el segon classificat, Silvestre Ginferrer, n’ha fet 7. Això sí, Ginferrer a Piera va ser 10è i només va sumar sis punts, i ara mateix és quart a la general, a 24 punts de Franch. El tercer pilot a la general és Lluc Gómez, amb 27 punts, després de ser tercer a Piera i cinquè a Constantí.

Fins ara s’han disputat dues proves de la Copa Catalana. En queden sis. La pròxima serà el primer cap de setmana de març al circuit dels Alfacs, a Sant Carles de la Ràpita. També al març, però al cap de dues setmanes, hi haurà jornada a Esplugues, que precedirà la de l’abril a Almenar (Segrià). El juny el campionat farà parada a Corbera del Llobregat; el setembre, a Campredó (Baix Ebre); i el novembre culminarà a Aitona (Segrià).

X