El berguedà Alfonso López, nou seleccionador català de trail de la Federació d’Atletisme

Pocs dies després que Mercè Rosich guanyés les eleccions, la Federació comença a nomenar els nous càrrecs i a la nova comissió tècnica hi ha Alfonso López com a responsable de l'àrea de trail

L’entrenador berguedà Alfonso López ha estat nomenat nou seleccionador català de trial per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA). Pocs dies després que Mercè Rosich guanyés les eleccions i es convertís en la primera presidenta de la FCA, l’ens comença a nomenar els nous càrrecs i a la nova comissió tècnica hi ha Alfonso López com a responsable de l’àrea de trail.

El mateix entrenador ha explicat a l’Aquí Berguedà que ara haurà de formar un equip format per set membres que s’encarregaran de liderar l’àrea de trail arreu del país. Amb el nou càrrec, López tindrà la funció de liderar les trobades d’aquesta nova comissió, elaborar el calendari de proves anual i organitzar les Trail Running Series, entre altres.

Deixa la presidència del JAB

Fins ara Alfonso López era president del JAB, el club d’atletisme del berguedà. Ara Guillem Portell li agafa el relleu perquè ell es pugui dedicar a les tasques de seleccionador. Això sí, López continua sent entrenador i director tècnic de l’escola d’atletisme del club, i tècnic d’atletisme del Consell Esportiu del Berguedà.

El càrrec de seleccionador català és per 4 anys.

X