Per què és tan popular el lloguer d’autocaravanes a Barcelona?

Patrocinat

A l’hora de conèixer Barcelona en vacances, està de moda el lloguer d’autocaravanes, un servei que permet als viatgers comptar amb un vehicle per recórrer les carreteres i conèixer la ciutat catalana. Gràcies a aquest servei, els viatgers poden aprofitar una gran varietat d’avantatges interessants per al seu viatge per Barcelona.

Variades autocaravanes per triar

El servei de lloguer autocaravanes Barcelona que ofereix l’empresa professional i consolidada autocaravanadealquiler.com permet als viatgers comptar amb diferents autocaravanes entre les quals poden triar depenent de les seves necessitats.

L’empresa compta amb diversos models d’autocaravanes, amb característiques diferents quant a la seva grandària, potència, equipament i preu. Gràcies a això, hi ha més possibilitats de trobar una opció per a la quantitat de persones que vagin a viatjar, les comoditats que es desitgin, i els tipus de rutes a seguir en el viatge.

També, ofereixen assessoria professional que facilita la recerca i elecció de les autocaravanes, ja que l’equip d’assessors coneix les ofertes del mercat, i en tenir en compte el que necessiten els clients, saben quines opcions poden encaixar millor per assegurar una bona experiència de viatge.

A més, el procés de lloguer es pot gestionar per internet, això facilita poder comptar amb les autocaravanes en el moment en què s’arribi a la ciutat. Sense importar el pressupost de viatge de les persones, hi haurà una autocaravana còmoda i acollidora que serà assequible per a la butxaca a l’hora de conèixer Barcelona.

Autocaravanes totalment equipades

Un dels motius pels quals augmenta la demanda d’autocaravanes, és perquè venen totalment equipades, per fer del viatge una experiència còmoda i confortable per als viatgers.

Les autocaravanes compten amb navegador GPS per conèixer la ruta, wifi gratuït i amb bona connexió, llits, nevera, taules i cadires, cuina i parament, bany, televisió, i fins a una barbacoa portàtil.

Són vehicles adaptats perquè les persones puguin dormir, cuinar i asseure’s, d’aquesta manera s’eviten els allotjaments en hotels o menjar sempre al carrer, cosa que és un estalvi durant el viatge.

En tenir vehicles equipats, les persones poden moure’s amb major comoditat i llibertat per Barcelona, seguint les rutes de la seva preferència, sense preocupar-se per triar on dormir o quin menjar, per exemple.

Serveis addicionals útils

Amb el lloguer d’autocaravanes, les persones compten amb serveis addicionals que permeten millorar el seu viatge per carretera. Tenen sempre a mà una assegurança a tot risc, que ofereix excel·lents cobertures davant els incidents que ocorrin durant el viatge.

A més, el quilometratge del lloguer és il·limitat si supera els cinc dies de contractació; en cas de ser menys, el límit diari és de 300 km/dia. Ofereix assistència en ruta les 24 hores, i davant d’un accident o fallada de les autocaravanes, els viatgers reben atenció per trobar una solució de manera ràpida i fàcil.

L’entrega i recollida de les autocaravanes es realitza a l’aeroport, o a qualsevol altra ciutat que no sigui Barcelona, això facilita als viatgers el seu viatge, ja que no s’han de desplaçar novament fins al punt inicial per retornar-la.

Fins i tot, és possible viatjar amb les mascotes, així aquests membres de la família no s’han de quedar a casa durant les vacances.

Què fer a Barcelona?

A Barcelona, les persones demanen molt el servei de lloguer d’autocaravanes, això és gràcies a la varietat de rutes, llocs, i coses per fer a la ciutat. Gràcies a la llibertat a l’hora de moure’s que ofereixen les autocaravanes, les persones poden visitar la Sagrada Família, la Pedrera, el Parc Güell, el Port de Barcelona, o el Parc de la Ciutadella.

Hi ha molts barris i places per on passejar, així com museus i platges increïbles per conèixer al costat de la família. Barcelona també és una ciutat que es caracteritza per l’àmplia oferta d’activitats culturals i d’oci, per la qual cosa sempre hi ha quelcom per gaudir.

Un gran avantatge de viatjar en autocaravanes per Barcelona és comptar amb pàrquings on fer nit, d’aquesta manera les persones poden deixar els vehicles en un lloc segur mentre coneixen la ciutat catalana.

X