La Patum de la Pietat obre inscripcions per a una edició que homenatjarà Àngel Manubens i Miquel Moya

Qui ja hagi participat en la festa es podrà apuntar a l'Espai Jove aquest dissabte, 2 d'abril; qui decideixi fer-ho per primera vegada es podrà apuntar el dissabte següent, dia 9

Hi haurà Patum de la Pietat. L’organització de la festa, en col·laboració amb l’Ajuntament, ja treballa en els preparatius d’una edició que se celebrarà del 3 al 6 de juny i que serà “un setit record i homenatge” a Àngel Manubens i Miquel Moya, dues persones que -segons la comissió- “van ser motor en l’organització i creació de la Patum de la Pietat”.

La comissió de festes de la Pietat ja té dates per a les inscripcions. Seran els dissabtes 2 i 9 d’abril, de 17 a 20 h, a l’Espai Jove de Berga (carrer Mossèn Espelt, 13). El dia 2 es podran apuntar aquells nois i noies que alguna vegada ja hagin participat en la festa, mentre que el 9 es reserva per a aquelles persones que decideixin estrenar-s’hi.

La inscripció a la Patum de la Pietat és gratuïta i oberta a qualsevol infant o adolescent amb ganes de fer Patum (vegeu taula d’edats al final del paràgraf). Els assajos seran dissabte 23 d’abril a la tarda i, per qualsevol dubte o aclariment, cal enviar un correu electrònic a avvpietatberga@gmail.com o a través dels canals de la comissió de festes de la Pietat a Facebook o Instagram.

Pots descarregar-te el full d’inscripció per a menors d’edat, AQUÍ.

Pots descarregar-te el full d’inscripció per a majors d’edat, AQUÍ.

Pots descarregar-te el full de protecció de dades, AQUÍ.

Tots aquests documents s’hauran d’entregar presencialment a l’Espai Jove els dies de les inscripcions.

X