Ferits lleus els quatre ocupants d’un turisme que ha caigut pel marge d’una pista forestal de Gironella

El cotxe es va precipitar deu metres diumenge i va acabar entre dues grans roques

Un turisme s’ha precipitat aquest diumenge a la tarda uns deu metres pel marge d’una pista forestal de Gironella i les quatre persones que hi viatjaven han quedat ferides lleus. Segons ha informat a l’Agència Catalana de Notícies el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), tres dels ferits han estat traslladats a l’Hospital Sant Bernabé de Berga i el quart ha acabat a l’Hospital Parc Taulí, a Sabadell.

Els serveis d’emergències han rebut l’alerta a les 16.16 hores i han mobilitzat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com unitats del SEM i dels Mossos d’Esquadra, fins al punt de l’accident, proper al càmping de Gironella. El cotxe ha quedat entre dues roques de grans dimensions i s’ha hagut d’excarcerar dos dels ocupants: un físicament i l’altre de forma mecànica.

X