El pianista Ot Ortega Travé guanya el Premi Protagonistes Musicals del Rotary Club del Berguedà

L'entitat li ha concedit 1.000 euros perquè els destini als seus estudis musicals

El berguedà Ot Ortega Travé, alumne del Conservatori de Música dels Pirineus, ha estat el guanyador de la segona edició del Premi Protagonistes Musicals que organitza Rotary Club del Berguedà. El jove pianista rebrà 1.000 euros de l’entitat perquè els destini als seus estudis musicals.

El jurat, format per professorat del Conservatori de Música dels Pirineus, ha destacat la gran qualitat de les seves interpretacions i l’aptitud per la música del jove, a banda de la seva trajectòria personal.

L’Ot inicia els estudis musicals als 3 anys a l’Escola Municipal de Música de Berga. Amb 5 anys realitza el primer curs de piano i als 9 accedeix al Conservatori de Música dels Pirineus en l’especialitat de piano, acompanyat de la professora Carme Mascaró. Finalitza els estudis de Grau Professional de Música als 13 anys, amb el reconeixement de primer premi dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Artístics Professionals en l’àmbit de música atorgat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, és alumne de piano de Vladislav Bronevetzky i amplia la seva formació amb Elisso Virsaladze a l’Scuola di Musica di Fiesole (Itàlia). Des del curs passat, complementa els estudis musicals al programa ESMUC Júnior.

El Rotary Club del Berguedà ha agraït la col·laboració del Conservatori de Música dels Pirineus i ha aprofitat l’ocasió per lloar la tasca que realitzen a favor de la cultura musical.

X