Els Mossos enxampen un home sense carnet i amb quatre quilos de marihuana al maleter en un control a la C-16 a Berga

Està previst que aquest dilluns el detingut passi a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Berga van detenir aquest diumenge, 8 de maig, un home de 43 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat en el trànsit. Va ser pels volts de les dues de la matinada, en un control preventiu de seguretat ciutadana que els agents havien muntat a la C-16 al seu pas per Berga.

Un cotxe es va aproximar al control. Un dels agents li va donar clares indicacions perquè s’aturés i el conductor no va fer cas i va continuar la marxa fins que un segon agent li va tornar a dir que parés. Aquest cop ho va fer, els agents el van identificar i van esbrinar que no disposava de permís de circulació. Després, van trobar una bossa amb 4 quilograms de marihuana al maleter del cotxe que conduïa.

Davant d’aquests fets, se’l va detenir com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte contra la seguretat viària per no tenir carnet de conduir. Està previst que aquest dilluns el detingut passi a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Berga.

X