Emotiu ball de l’Àliga a la Patum de Lluïment, el primer sense Toni Pérez

El cap de colla, David Perarnau, ha assegurat que "tot i que no ho diguem, tots els salts que fem aquesta Patum aniran per ell". I ha recordat que "era una persona molt important per a la comparsa"

No ha estat una Patum de Lluïment com una altra per a la comparsa de l’Àliga. Han protagonitzat un salt emotiu, el primer que afronten sense una de les peces de l’engranatge, el Toni Pérez, que va morir fa uns mesos.

En una conversa amb l’Aquí Berguedà, el cap de colla, David Perarnau, ha assegurat que “tot i que no ho diguem, tots els salts que fem aquesta Patum aniran per ell”. I ha recordat que “era una persona molt important per a la comparsa” i “és inevitable no recordar-lo i homenatjar-lo com es mereix”. Sobre el salt, Perarnau ha explicat que “ha estat dur sobretot per la calor, però també per la gent que s’ha atapeït a les primeres files”, malgrat que la plaça no estava ni de bon tros plena.

X