Les setze persones que han recollit el títol de Patumaire d’Honor

L'Ajuntament atorga també 26 títols de Patumaire i un reconeixement pòstum a la historiadora Dolors Santandreu

Patumaires d'Honor 2022
Patumaires d'Honor 2022

A la sala de plens de l’Ajuntament de Berga, hi havia aquest matí cares alhora “de cansament i de felicitat”, com les ha definit l’alcalde, Ivan Sànchez. L’Ajuntament repartia avui els reconeixements oficials de la festa: 26 títols de Patumaire, premis a les autores del cartell anunciador de la festa i del finalista, i un reconeixement pòstum a la historiadora Dolors Santandreu, que ha recollit la seva filla, per haver posat “la seva estima en la Patum i el patrimoni al servei de la ciutat”.

Setze persones han recollit el reconeixement màxim de la Patum: el títol de Patumaire d’Honor, que s’assoleix a l’haver col·laborat amb la festa al llarg de 25 anys. L’Ajuntament en va aprovar 18, però dos (Joan Freixa i Josep M. Pujol) no l’han anat a buscar. Aquestes són les imatges dels que sí que ho han fet, recollint el guardó de mans dels regidors:

Joan Balaguer Marceló

Alba Boixader Pérez

Jèssica Camins Casals

Eva Fernández Casabella

Jordi Fontquerni Rosell

Ramon Llinares Hernández

Jordi Galera Rosich

Queralt Martínez Escobet

Ana M. Peñalver Rodríguez

Aurora Porta Salas

Jordi Rafart Pascuet

Jordi Vilaredes Solé

M. Carme Villalba Martínez

Núria Casellas Viñas

Alfredo Rodríguez Calvo

Rosa Boixader Prat

X