Salut investiga cinc brots de gastroenteritis en tres campaments de Gósol

Gósol. ACN

L’Agència de Salut Pública investiga cinc brots de gastroenteritis en tres zones d’acampada de Gósol. Fins ara, l’afectació és de 56 persones, entre les quals hi ha infants entre 6 i 16 anys i alguns monitors dels agrupaments.

Es treballa amb la hipòtesi que l’origen del contagi sigui de la contaminació de les aigües. Tots els exposats, un total de 151 persones, han retornat als seus domicilis i s’ha decidit tancar els tres punts d’acampada per precaució. A més, s’han pres mostres d’aigua dels punts que s’investiguen.

La coordinació i investigació dels brots compta amb el suport de tots els agents del territori: Salut Pública, Ajuntament, Consell Comarcal, Atenció Primària, SEM i l’Hospital de Berga.

X