El microciment continua en auge entre els professionals: t’expliquem per què

Patrocinat

El microciment és un d’aquests materials dels quals els professionals de la construcció i de les reformes no poden deixar de parlar. Una fama que ha anat en concordança amb l’augment de les vendes entre els fabricants d’aquest material, els quals s’esforcen diàriament per llançar al mercat els millors productes. Ara bé, per comprendre per què cada vegada més persones confien en aquest revestiment, cal fer una anàlisi de totes les característiques que regala a les empreses especialitzades en obres de rehabilitació. Una sèrie de propietats destinades tant a professionals com als seus clients. 

Els millors fabricants experimenten un auge en les seves vendes

L’auge del microciment s’ha donat de manera pràcticament proporcional per totes les ciutats del país. Un exemple d’això és Barcelona, on la fàbrica de MyRevest s’ha convertit en unes de les grans aliades de les empreses de construcció.  Una companyia compromesa amb la qualitat dels seus productes que busca sempre anar un pas més enllà de l’establert.

MyRevest es troba en un dels millors moments de la seva història i presumeix de l’auge de les vendes de què gaudeix pel que fa al seu catàleg de microciment. Aquest èxit comercial, a més, no té pinta que vagi a menys: tot el contrari. Molts experts afirmen que el microciment és el present i el futur de les reformes.

Res d’això seria possible sense els avantatges que presenta aquest revestiment per als professionals que l’apliquen, per a l’empresa en el seu conjunt i, per descomptat, per als clients. Unes característiques que molts altres materials no són ni tan sols capaços de fregar i que neixen arran de la fórmula del microciment: ciment, resines, additius i pigments.

Avantatges a l’hora d’aplicar-lo

Per entendre la fama del microciment en ciutats tan rellevants com Barcelona, el millor és que ens centrem en els avantatges que portarà tant a la teva empresa com als professionals que hi treballen. Perquè parlem d’un material que destaca per la seva qualitat, aconseguint així que ofereixis el millor dels serveis als teus clients i que, per extensió, creixis en l’àmbit corporatiu.

En el cas dels paletes, les resines del microciment fan que el grau d’adherència sigui prodigiós. És a dir, es pot aplicar directament sobre una llarga llista de superfícies, com és el cas del pladur, el guix o les rajoles, sense importar si es troben a l’interior o a l’exterior de la casa.

Així doncs, si tens pendent un treball de reforma, com un bany, una cuina o el terra del jardí, aquest material estalviarà un llarg temps a la teva plantilla. El projecte es resoldrà amb la màxima eficiència i els millors resultats; assegurant la integritat del domicili durant anys, fruit de la increïble resistència que presenta el microciment.

Ven el millor als teus clients

Per créixer al mercat cal complir amb les exigències de qualitat dels clients. Per tant, per tal d’oferir un servei exclusiu i de rigor, no hi ha res com apostar pel microciment com el principal material del teu catàleg. Això sí, compra només a fabricants de rigor que, com MyRevest, ofereixen productes de qualitat.

Quan algú acudeixi a la teva empresa per tal de sol·licitar una reforma, amb el microciment li estaràs assegurant que el seu habitatge quedarà impecable. No només en l’àmbit funcional, ja que aquest revestiment no exigeix pràcticament manteniment i resisteix el pas dels anys i tota mena d’inconvenients, sinó també en l’àmbit estètic.

Hi ha un ingredient del microciment que ens estàvem reservant per al final: els pigments. Amb ells, podràs personalitzar el producte al gust dels teus clients, assegurant que cadascuna de les habitacions en les quals s’apliqui el material quedi perfecta. Uns colors i acabats d’allò més diversos que, a més, t’estalviaran la feina de la pintura.