Ramon Caballé, confirmat com a candidat de Junts a l’alcaldia de Berga

L'assemblea local l'ha avalat per unanimitat

Tarda de notícies de política a Berga. Minuts després que Judit Vinyes fos anunciada com l’alcaldable de Berga Grup Independent, Junts ha anunciat que Ramon Caballé és oficialment el seu candidat. L’assemblea local l’ha avalat per unanimitat.

En l’assemblea, Caballé ha agraït el suport que ha rebut per part de la militància i ha assegurat que entoma el rol “amb una gran responsabilitat però també amb molt d’honor”. L’alcaldable de Junts ha afegit que “poder ser el candidat a l’alcaldia de la ciutat que t’ha vist créixer i poder dissenyar la Berga pels propers anys és un autèntic somni que avui comença a caminar”.

L’assemblea que ha confirmat Caballé que ha comptat amb la presència de la presidenta comarcal, Montserrat Ribera, el president de la Catalunya central, Marc Codina, i l’adjunt al secretari general i responsable de política municipal, David Saldoni.

Caballé feia setmanes que es postulava com el candidat de Junts a l’alcaldia. De fet, ell mateix va assegurar que ho proposaria a la militància quan va acceptar l’acta de regidor a l’Ajuntament, per suplir la vacant que va deixar Cesc Torrents. Des d’aleshores ha format part del ple municipal, però no com a portaveu, ja que aquest rol continua sent de Ferran Aymerich i la formació ha deixat clar que així serà fins al final del mandat.

X