Jan Torrella vola a Rocacorba per encetar la trilogia de proves que Klassmark organitza a la Costa Brava

El corredor berguedà va travessar la línia d'arribada clavant el cronòmetre a 1 hora, 17 minuts i 37 segons, amb 4 minuts de marge respecte al perseguidor més immediat

Jan Torrella travessant la línia d'arribada a Rocacorba en primera posició. KLASSMARK

Bon inici de les R. Trails per al berguedà Jan Torella. Ha estat aquest cap de setmana a Rocacorba, a Canet d’Adri (Girona). Torrella va prendre la sortida de la prova Express del certamen, de 17 quilòmetres i 720 metres de desnivell positiu, i se la va endur amb autoritat.

El corredor berguedà va travessar la línia d’arribada clavant el cronòmetre a 1 hora, 17 minuts i 37 segons. Torrella, de fet, va treure gairebé quatre minuts al segon classificat, Aniol Pujiula, i 23 segons més, al tercer, Lluís Puigbert. Anna Pujol va guanyar en categoria femenina, amb només vuit segons de marge respecte a Anna Guirado. Maria Florencia va completar el podi.

També en clau berguedana, però en una altra prova, Marc Vilà es va colar entre els 10 millors de la prova Trail, de 24,6 quilòmetres. Vilà va acabar novè, amb un temps de 2 hores, 25 minuts i 31 segons. El guanyador de la prova va ser Ivan Calvó, mentre que Ragna Debats es va imposar en categoria femenina.

Pel que fa a la marató, la prova més llarga del certamen, Ivan Moreno va endur-se la victòria clavant el cronòmetre a les 3 hores i 22 minuts clavats, mentre que Mònica Vives va adjudicar-se la categoria femenina amb un temps de 4 hores, 9 minuts i 15 segons. El millor resultat de la modalitat en clau berguedana va ser el de Carles Sánchez Casals, dels Mountain Runners, que va ser 18è.

La pròxima cita de les R. Trails serà l’11 i el 12 de març a Palamós, al Trail Costa Brava, mentre que el 20 i 21 de maig, a Roses, s’hi disputarà el Trail Cap de Creus que tancarà la trilogia de curses organitzada per Klassmark.

X