Serra Sports creix! Hem obert botiga a Berga

El nou establiment de Serra Sports el trobareu a la carretera de Sant Fruitós número 7 de Berga (antic Tandem). Telèfon 93 196 80 41.

Patrocinat

Qui som?

Per als qui no ens coneixeu, som Serra Sports, botiga situada a l’Avinguda
Catalunya número 28 de Gironella. Tenim una trajectòria de més de 7 anys dedicats a assessorar i ajudar els nostres clients, per tal que les seves compres siguin les més adequades a les seves necessitats, tan esportives com en el dia a dia.

Què oferim?

Oferim un gran ventall de marques de primera qualitat, ja sigui en calçat esportiu i
en tèxtil. Amb un assessorament i gran atenció, ens agrada escoltar als clients per poder oferir els articles més adients per a cadascú. Ens sentim satisfets quan els clients tornen a la botiga dient-nos les seves sensacions després de la compra i veient que tornen contents i encantats per les recomanacions rebudes.

Creixement

Creiem que ha arribat el moment de créixer, i de quina millor manera que obrint una nova botiga a la capital. Amb aquesta nova obertura, farem créixer la família d’establiments dedicats als productes esportius de muntanya, especialment al calçat, tèxtil i complements per al running i les molt variades activitats que podem fer per les nostres muntanyes i bonics entorns.

A on?

El nou establiment de Serra Sports el trobareu a la carretera de Sant Fruitós número 7 de Berga (antic Tandem). Telèfon 93 196 80 41.

Equip

A la botiga de Gironella hi trobareu la Núria i l’Alícia, i a Berga a un servidor, el Joan.
Tot l’equip us atendrà de forma personalitzada i professional, tal com hem fet durant tots aquests anys, per tal que l’experiència de comprar als nostres comerços sigui única i adequada a les necessitats de cada client, tant si fa running, trekking, curses de muntanya, alpinisme o travesses. Els materials els posem nosaltres, els límits els poses tu!

serrasports.es

Av. de Catalunya, 28 · Gironella · Tel. 93 825 02 86
Ctra. St Fruitós, núm. 7 · Berga (Antic Tandem) · Tel. 93 196 80 41