Ermínia Altarriba, número 2 de Moisès Masanas a la llista d’ERC a Berga

L'exalcaldable del partit (va ser-ho a les eleccions del 2015) torna a formar part de la llista després d'uns comicis, els del 2019, en què no va ser ni entre els 17 titulars ni en el grup de suplents.

Ermínia Altarriba serà la número 2 de Moisès Masanas a la llista d’ERC per a les eleccions de Berga del 28 de maig. L’exalcaldable del partit (va ser-ho a les eleccions del 2015) torna a formar part de la llista després d’uns comicis, els del 2019, en què no va ser ni entre els 17 titulars ni en el grup de suplents.

Altarriba serà la número 2 d’una llista que ERC ha presentat aquest divendres a la tarda, en una atenció als mitjans a la plaça de Sant Pere. En les primeres posicions també hi ha Marc Pons (3), president local del partit, Dolors Tous (4), actual regidora de govern a l’Ajuntament, i Adam Majó (5), actual director general per a la promoció i la defensa dels Drets Humans de la Generalitat i exregidor de la CUP a Manresa (2007-2015).

Esquerra té previst fer una assemblea dimarts vinent per ratificar l’ordre de la candidatura, tot i que el mateix candidat, Moisès Masanas, ha aclarit que els vuit primers noms són definitius i que no hi hauria d’haver grans canvis pel que fa als que venen darrere. De moment, al número 16 hi figura Alba Camps Roca, exdelegada del Govern a la Catalunya central i actual diputada al Parlament.