L’infantil vermell de l’Handbol Berga, a la fase final de la Copa Catalana, que serà a Berga

La Federació ha escollit el pavelló de Berga com a seu d'una fase final que disputarà l'Handbol Berga, La Salle Bonanova, el Club Handbol Sant Fost i el Tarragona Handbol Club. Serà el cap de setmana del 27 i 28 de maig.

Fita històrica per a l’infantil vermell de l’Handbol Berga. Dissabte passat l’equip va aconseguir la classificació per a la fase final de la Copa Catalana de la seva categoria en una victòria còmoda contra la Fundació Sant Vicenç. L’equip ja va estar a punt d’aconseguir la gesta l’any passat, però va quedar a les portes. Aquesta temporada, però, l’equip s’ha mostrat intractable durant tot el campionat i només ha perdut dos partits.

Berga serà la seu de la fase final

La fase final, a més, tindrà un doble al·licient. I és que l’infantil vermell ja sap que la jugarà com a amfitrió. Ahir el club va saber que la Federació Catalana d’Handbol escollia el pavelló de Berga per disputar-hi els partits de la fase final, el cap de setmana del 27 i 28 de maig.

El club ho llegeix com un reconeixement a la feina feta fins ara i a l’ambient que han aconseguit que es respiri cada cap de setmana al pavelló. El club, a més, ho veu com “una forma de tornar a l’afició el que ha donat durant tota la temporada”.

La fase final la disputaran l’Handbol Berga, La Salle Bonanova, el Club Handbol Sant Fost i el Tarragona Handbol Club. La jornada serà presidida pel club berguedà amb la presència també de les autoritats federatives i les juntes directives dels altres clubs.

Les jornades d’handbol estaran vestides amb música en directe, espectacles de mini handbol a les mitges parts dels partits i amb un dinar popular obert a tothom, diumenge, amb prèvia inscripció a través de les xarxes socials de l’Handbol Berga.

X