La pluja ajorna la sortida dels gegants en l’últim passacarrers d’aquesta Patum

La pluja ha obligat a ajornar la sortida dels gegants en el passacarrers d’aquest dissabte al vespre. Maces i guites han fet el seu salt al centre de la plaça, mentre plovia i els gegants eren a cobert, amb el plàstic protector posat. La pluja ha afluixat i la parella de gegants vells ha sortit a la plaça per fer el seu ball, però durant el ball ha tornat a ploure amb intensitat i la comparsa ha optat per tornar a cobert.

Ajuntament i comparsa han decidit esperar uns minuts per reprendre el passacarrers, a l’espera que deixi de ploure. Maces i guites també esperen els gegants, aixoplugats a la zona de la berruga.

[20.45 h] S’ha decidit retallar la primera part del passacarrers, de manera que les comparses no aniran cap a Santa Magdalena i cap a l’hospital, sinó que enfilaran directament cap a la plaça Viladomat, des de la plaça de Sant Pere, quan deixi de ploure.

[21.30 h] S’ha reprès el passacarrers, amb la modificació del recorregut anunciada prèviament. Ja no plou i no hauria de tornar-ho a fer en cap moment de la nit. Els gegants han sortit dels baixos de l’Ajuntament amb protecció, de tota manera.

Canvi d’horaris dels concerts de barraques

La pluja també ha obligat a modificar lleugerament els horaris dels concerts previstos per aquesta nit. Cactus, que havia de començar a les 20 h, ho farà a les 21 h. Maluks, previstos inicialment a les 21.45 h, actuaran a les 22.30 h. The Tyets -que havien de pujar a l’escenari a les 23.30 h- tocaran a les 12 de la nit. I l’inici de Brams continua a la mateixa hora prevista d’entrada: a les 2 de la matinada.

Els concerts acabaran igualment a les 4 de la matinada, tal com es va pactar amb els veïns i la residència Berga Residencial.

X