El VISIT GIRONELLA lluitarà pel podi a la classificació general del Rallysprint del RACC

Dani Rabaneda i Manel Fernández Sosa poden tancar una molt bona temporada en l'última prova

El pilot de Balsareny Dani Rabaneda i el copilot berguedà Manel Fernández Sosa, integrants de l’equip VISIT GIRONELLA, van escalar fins a la segona posició de la classificació general del Rallysprint del RACC al volant del seu Subaru Impreza. 

Les millores tècniques que presentaven en aquesta prova, concretament a les suspensions, van donar el seu fruit i van permetre que Rabaneda i Fernández Sosa ataquessin des del primer tram buscant la victòria. 

En la primera especial del dia, el VISIT GIRONELLA ja va deixar molt clares les seves intencions d’endur-se el triomf, deixant el crono a només dues dècimes dels Espasa, que amb el seu Porsche GT3 eren els clars favorits per obtenir la victòria i el títol, que finalment van guanyar de manera matemàtica.

El podi encara és possible

Una neutralització de l’últim tram de la prova, va frustrar les intencions de Rabaneda i Fernández Sosa, que no van poder treure el rendiment esperat en un tram que els beneficiava i que podria haver canviat el resultat final. Amb aquesta puntuació i tenint en compte que encara queda una prova perquè s’acabi el Rallysprint del RACC, el VISIT GIRONELLA lluitarà per estar al podi al final del campionat, malgrat que ja no puguin obtenir la primera posició.